CROS

Atelier - Instrumente web2.0 pentru Project Management

14.09.2009 Traian | Resurse pentru ONGS | Un comentariu

Forumului Organizaţiilor Studenţeşti este unul dintre cele mai importante evenimente anuale organizate de ANOSR, devenit deja tradiţie. Următoarea ediţie – a 5-a – va fi organizată în primăvara anului viitor, în Bucureşti. Fiecare dintre proiectele importante ale ANOSR este licitat în cadrul Adunarii Generale de un grup de organizaţii, de obicei din acelaşi centru universitar. Forumul de anul acesta va fi realizat de organizaţiile membre ANOSR din Bucureşti dintre care deocamdata s-au mobilizat ASER, ASCIG, SISC, OSE, Ecotur, LSM şi OCSE.

Joi am avut în vizită la sediul CROS o parte dintre membrii echipei care se ocupă de organizarea Forumului. Le-am ţinut un scurt training despre câteva instrumente web2.0 pe care le pot folosi pentru a colabora mai bine la implementarea proiectului. Fiecare instrument, tehnic vorbind, este foarte uşor de înţeles şi folosit şi nu ne-am concentrat pe asta. Am pus accentul pe modul în care pot fi ele folosite integrat si inteligent pentru a face munca de echipă mai organizată şi mai eficientă.

Dupa aproape o lună de lucru la sistemul de management al CROS numit CROS Operating System ne bucurăm că am avut pentru prima dată ocazia să valorificăm şi pentru altă echipă lucrurile pe care le-am descoperit.

Ne-am propus să fim una dintre organizaţiile de tineret model în ceea ce priveşte practicile de management, leadership şi cultură organizaţională şi să ne îmbunătăţim şi să inovăm constant. În acelaşi timp vom investi timp şi energie pentru a susţine cu fapte sloganul nostru: “Sharing Attitude”.

CROS Operating System va fi “open source”. În curând vom da mai multe detalii.

  1. si cei de la ecotur si lsm s-au mobilizat si au fost prezenti la sedintele pe care le-am avut pana acum

Lasă un comentariu

CROS Live

Ce poţi face tu

Copyright © 2009 CROS. Powered by Wordpress

Proiect 1000