CROS

Recrutări în comunităţile de practici CROS

21.05.2011 Cris | CROS zi de zi, Evenimente, Oportunitati | 5 comentarii

Comunităţile de practici HRemotion şi New Media School au lansat înscrierea noilor participanţi. În fiecare comunitate aşteptăm 25 de membri din organizaţii studenţeşti sau de tineret, pasionaţi de resurse umane sau de comunicare. Aceştia se vor alătura celor aproximativ 80 de membri care vor rămâne în comunităţi.

Experienţa de învăţare în HRemotion sau New Media School are la bază implicarea într-o organizaţie. Aşadar, toţi voluntarii din organizaţii studenţeşti care sunt interesaţi să facă parte dintr-o comunitate CROS, sunt invitaţi să se înscrie până pe 31 mai 2011.

Despre metodele de înscriere şi selecţie în HRemotion puteţi citi aici, iar despre cele din NMSaici.

Vă aşteptăm joi, 26 mai ora 19:00 la Casa Studenţilor Economişti de pe Strada Frumoasa nr 31 în sala 31. Pentru confirmare, vă rugăm completaţi aici.

Vă aşteptăm cu drag! :-)

Later edit: Am adăugat câteva fotografii de la întâlnirea de marţi, 24 mai. 28 de tineri au venit curioşi să afle cât mai multe despre modelul CROS.

 1. buna :)
  cand si unde se va tine a doua sesiune de informare/prezentare (26 mai)?
  merci.

 2. Hey Doina,

  Da, este joi pe 26, la ora 19:00 in sala 31 din Casa Studentilor Economisti (Str. Frumoasei Nr.31)

  Ne vedem atunci :)

 3. again, multumesc!
  ne vedem ;)

 4. Salutare Cros,
  Sunt foarte interesat de cele 2 comunitati de prectici, in special de HRemotion, dar nu sunt student (si voluntar) in Bucuresti. M-as putea inscrie in aceasta comunitate sau exista vreo posibilitate de colaborare?
  Multumesc

 5. Valentin, anul acesta nu suntem pregatiti pentru oameni din afara Bucurestiului dar vom incerca sa experimentam asta si poate la anu’ vom fi pregatiti. Multumim pentru interes. Tine aproape, poate cand vom incepe sa experimentam vei mai fi interesat.

Lasă un comentariu

CROS Live

Ce poţi face tu

Copyright © 2009 CROS. Powered by Wordpress

Proiect 1000