CROS

Traian la TEDxYouth@Bucharest

19.05.2011 Cris | Blog, Evenimente, Oportunitati | 4 comentarii

Prima dată am auzit de TED de la Vlad. Acum vreo 5 ani cred. De atunci, TED a devenit principalul spaţiu de unde ne inspiram, ne relaxam sau ne provocam neuronii. Multe dezbateri şi poveşti generate din talk-urile de pe TED. Cred că nu era training sau discuţie în care să nu pomenim de TED. La un moment dat visam să organizăm TED în România, mai târziu visam să ajungem pe scena TED să vorbim despre educaţie şi învăţare.

Azi ne bucurăm că de 2 ani se organizează TEDx la noi şi că mâine, Traian va fi unul dintre speakerii ce vor vorbi la TEDxYouth@Bucharest, alături de încă 12 tineri ce vor inspira prin ideile şi motivaţia lor de a transforma România. Traian va povesti despre nevoia de schimbare disruptivă în educație (nu vă spunem mai mult pentru că așteptăm împreună surpriza).

Traian şi Răzvan, să străluciţi mâine! :)

  1. Voi fi cu gandul la voi! :D Felicitari si bafta!

  2. Felicitari! sunteti cu adevarat o inspiratie pentru tinerii din Romania si sunteti printre putinii care pot sa arate ca prin schimbarea de atitudini se pot rasturna munti si mori:). Va salut si ma bucur ca va cunosc:D

  3. unde pot sa vad si eu? ce curioasa sunt!

  4. Am primit azi un mail in care suntem informati ca vor veni fotografiile si filmele in cateva zile pe site-ul evenimentului (link in poza mare de mai sus). Si eu abia astept sa il vedeti, chiar a iesit frumos :)

Lasă un comentariu

CROS Live

Ce poţi face tu

Copyright © 2009 CROS. Powered by Wordpress

Proiect 1000