CROS

In locul potrivit

02.07.2011 Silvia | Blog, CROS zi de zi | nici un comentariu

Salut cititorule. Încep să scriu acest articol gândindu-mă la tine. Cine eşti, ce faci în viaţa de zi cu zi, ce pasiuni ai şi ce anume ai fi interesat să ştii despre mine. Eh, cam greu să răspund la primele întrebări, însă voi începe prin a face câteva presupuneri: probabil ştii de CROS de multă vreme, probabil ai făcut parte din comunităţi sau ne-am întâlnit în diverse contexte sau poate pur şi simplu, ai dat de noi din întâmplare. În oricare din aceste variante, ai ajuns să citeşti acest articol pentru că, din nou, probabil, eşti interesat să ne cunoşti mai bine.

Şi aici vine răspunsul meu pentru cine sunt eu şi de ce e CROS locul potrivit pentru mine. Mă bucur să te cunosc, sunt Silvia Purel şi în următoarele minute mă voi prezenta pentru tine. Misiunea mea este să fiu un punct de sprijin pentru oameni, să îi ajut să fie fericiţi şi împliniţi cu viaţa pe care o au. Fac acest lucru dedicându-mi o mare parte din timpul meu proceselor de dezvoltare 1 la 1. În CROS, timp de doi ani de când m-a molipsit acest microb, am avut parte de multă libertate de a crea procese noi. Astfel, am fost coordonatorul proceselor de coaching, mentorat şi consiliere pentru autonomie în învăţare, procese ce sunt proiectate şi adaptate la nivel individual, pentru fiecare persoană în parte. CROS nu e însă singurul mediu în care manifest aceasta pasiune. De curând sunt şi consilier psihologic sub supervizare, pe scurt psihoterapeut în formare şi în cadrul şedinţelor de consiliere urmăresc acelaşi lucru: să-I văd pe cei din jur mai conştienţi de sine, de comportamentele şi convingerile lor şi să îi ajut să îşi găsească resursele interioare pentru a avea o viaţă împlinită.

Când am intrat în CROS, am simţit că mi s-a oferit încredere şi ownership pe procesele/programele pe care mi le-am dorit, dar am trăit şi sentimentul că sunt la locul potrivit, alături de oamenii potriviţi. Filosofia acestei organizaţii mi s-a potrivit perfect: fiecare om învaţa ce vrea, cum vrea, când vrea. Pe scurt, în ritmul lui.
M-au încântat două lucruri, de care mi-am dat seama ulterior că nu aş putea să mă lipsesc la “locul de muncă”:

  1. o atmosferă caldă, prietenoasă şi constructivă.
  2. libertatea de a veni cu idei, de a le implementa şi de a fii pus mereu în faţa unor situaţii noi, incitante, nemaintalnite.

Cum să nu iubeşti o organizaţie care le are pe toate cele de mai sus? Cum să nu iubeşti o organizaţie care îţi dă libertatea să visezi, să speri, să construieşti zi de zi, să-ţi pui ţeluri înalte, să îndrăgeşti oamenii care sunt alături de tine, care îţi crează un univers aproape perfect?

Ştiţi ce spunea Cris în articolul ei? Viaţa este chiar frumoasă! Şi ţine de tine să o vezi, să o apreciezi şi să te bucuri de ea.
Eu aş mai adăuga ceva….ţine de tine să o creezi aşa şi să îţi găseşti locşorul în lume care te face fericit!

Lasă un comentariu

CROS Live

Ce poţi face tu

Copyright © 2009 CROS. Powered by Wordpress

Proiect 1000