CROS

Business Networking la Bucuresti Business Days

07.12.2012 Miruna Leonte | Blog | nici un comentariu

Pe 12, 13 decembrie, o parte din membrii CROS participă la cel mai mare eveniment de business dedicat mediului de afaceri din România, aflat deja la a noua ediție,  numit Business Days.

Evenimentul se ține la Howard Johnson Grand Plaza și este adresat managerilor și antreprenorilor,  având o structură de 100 de speakeri de top – antreprenori în serie, manageri din companii de top, investitori, experți și specialiști în diverse domenii, cu teme de dezbatere de mare actualitate analizate în 25 de workshopuri, 4 conferințe și trei  meșe rotunde și un număr de 150 de parteneri care sprijină organizarea evenimentului. Și la această ediție sunt așteptați peste 700 de participanți.

Scopul Business Days este de a dinamiza mediul de afaceri și de a oferi idei inspirationale și exemple motivaționale, analize pertinente, estimări ale trendurilor viitoare din diverse domenii, posibilitatea de a învăța de la cei mai buni specialiști și nu în ultimul rând posibilitatea de a identifică noi potențiali parteneri de afaceri și colaboratori.

“Business Days a fost conceput că o platformă de oportunități de networking pentru cele 3 categorii de stakeholderi: participanți, parteneri și speakeri. Este unul dintre evenimentele de business din România care în momentul în care a fost desenat și conceput a pornit de la 3 nevoi fundamentale ale oamenilor de afaceri: nevoia de a fi inspirat, motivat, încântat; nevoia de interacțiune, schimb de experiență și generare de idei noi, creative și nu în ultimul rând nevoia de business networking, de generare de oportunități.” Laszlo Pacso – coordonatorul proiectului.

În cadrul București Business Days pe parcursul celor două zile vor avea loc 4 sesiuni de business networking, care sunt organizate fie într-un cadru plăcut-informal, fie într-un cadru formal, oferind numeroase posibilități de interacțiune între cei prezenți.

Dacă vreți să participați, costurile pachetelor de acces precum și formularul de înscriere le găsiți pe pagină oficială  bucuresti2012.businessdays.ro/înscriere. 

Iată și câțiva dintre speakerii invitați ai acestei ediții cu care sperăm să interacționăm: Connie Lankin, Yula Reinshmid, Marius Ghenea,  Amalia Sterescu, Silviu Hotaran,  Dan Bulucea, Rucsandra Hurezeanu, Carmen Neagu, Sorin Manea, Cristian Nacu, Gabriel Biriș, Bogdan Bălăci, Dragoș Rouă, Dragoș Anastasiu, Radu Tudorache, Bogdan Grosu, Adrian Florea, LorA¡nd Soares-SzA¡sz, Bogdan Comanescu, Mihaela Stroe, Ivan Patzaichin, Teodor Frolu, Bogdan Comanescu, Voicu Oprean, Andy Szekely, Florentin Bănu, Mihai Stănescu,  Mihaela Perianu, Mădălina Uceanu, Eusebiu Burcas, Călin Biriș și mulți alții.

Lista completă și mai multe detalii despre speakeri, program, precum  modalitătile de acces și ofertele promoționale sunt disponibile pe site-ul evenimentului: bucuresti2012.businessdays.ro

 

 

 

Lasă un comentariu

CROS Live

Ce poţi face tu

Copyright © 2009 CROS. Powered by Wordpress

Proiect 1000