CROS

Redirecţionează 2% către CROS, susţine revoluţia în educaţie!

30.01.2013 Miruna Leonte | Blog | Un comentariu

Cu 2% nu faci o revoluţie financiară … dar ne poţi ajuta să începem o  revoluţie în educaţie!

 

Învăţământul de acum seamănă cu o uzină în care roboţi fabrică alţi roboţi şi am vrea să-l facem ca o grădină în care oameni cresc alţi oameni.

Anul acesta lansam prima universitate alternativă din România. Deşi mică la început, universitatea noastră va arăta că se poate să înlocuim standardizarea cu personalizarea, controlul cu facilitarea, predarea cu activităţile practice, jocul, voluntariatul şi alte forme de învăţare activă, iar plictiseala cu fascinaţia pentru învăţare. Educaţia pe bune poate fi mai mult decât o maşinărie de transmis informaţii.

 Ajută-ne să arătăm că educaţia făcută cu pasiune şi creativitate poate forma caractere şi cultiva înţelepciune.

Cum? Redirecţionând 2% din impozitul plătit la stat în 2012 către CROS. Tot ce ai de făcut e să completeazi  acest formular şi să ne scrii pe cros@cros.ro sau pe facebook.

Ce e 2%?

   ,,2% ” reprezintă posibilitatea legală a salariaţilor de a redirecţiona 2% din impozitul pe care deja l-au plătit ( anul trecut) unei organizaţii non-guvernamentale. În loc să administreze statul român toţi banii pe care i-ai plătit sub formă de impozit, poţi alege o organizaţie căreia să îi încredinţezi 2% din această sumă.

  1. am redictionat

Lasă un comentariu

CROS Live

Ce poţi face tu

Copyright © 2009 CROS. Powered by Wordpress

Proiect 1000