CROS

Susţine CROS

Direcţionează 2% către CROS

Ce este 2%?

“2% ” reprezintă posibilitatea legală a salariaţilor de a redirecţiona 2% din impozitul pe care deja l-au platit (anul trecut) unei organizaţii non-guvernamentale.  În loc să administreze statul român toţi banii pe care i-ai plătit sub formă de impozit, poţi alege o organizaţie căreia să îi încredinţezi 2% din această sumă.

De ce să îi acorzi CROS?

Ce trebuie să faci pentru a redirecţiona 2% către CROS?

Varianta 1: Acest formular pdf  este deja completat cu datele CROS. Tu îl printezi, îţi scrii numele şi câteva date şi îl semnezi. Durează 1 minut. Apoi ne scrii să venim să-l luăm de la tine.

Varianta 2: Ne faci o vizită la unul dintre punctele de colectare (vor fi mai multe, în curând) unde avem formulare deja tipărite:

  • Learning House - la 4 minute de piaţa Romană;
  • Aurel Vlaicu … în curând …
  • Staţia de metrou Unirii … în curând …

Varianta 3 - dacă locuieşti în afara Bucureştiului sau nu te poţi întâlni cu noi:  depui formularul completat cu datele tale la Administraţia Finanţelor Publice de care aparţii până pe 25 mai 2012 sau să îl trimiţi prin poştă, recomandat pe adresa Administraţiei Finanţelor Publice.

Vrei să ne ajuţi şi mai mult? Printezi câteva formulare în plus şi îţi convingi prietenii şi apropiaţii să ne susţină şi ei. :)

Mai multe detalii despre prevederea 2% poţi găsi pe:

Afişează un banner CROS pe site-ul tău

Direcţionează 20% din impozitul pe 2012 către CROS până la 31 decembrie

 

Despre ce este vorba  

“Am studiat un top al primelor 100 de firme cele mai profitabile din România şi am calculat că dacă toţi ar direcţiona 20% din impozitul pe profit către o cauză nobilă s-ar aduna peste 50 de milioane de euro.” spune Gabriel Biriş, avocat specializat în taxe şi impozite.

Astfel, aceşti 20% din impozitul pe care statul oricum te obligă să-l plăteşti în fiecare an poate fi redirecţionat către un ONG care susţine o cauză socială. Banii aceştia sunt realocaţi ONG-ului, decât statului.

Dacă suma de 20% din impozitul pe profit este mai mare decât 3 la mie din cifra de afaceri, atunci suma care va fi realocata la ONG, va fi 3 la mie din cifra de afaceri. Contractul de sponsorizare va trebui semnat până la 31 decembrie 2012 pentru a fi luat în considerare.

Ce trebuie să faci pentru a redirecţiona cei 20% către CROS?

Dacă vrei să direcţionezi către CROS şi să susţii transformarea educaţiei din România, atunci te rugăm să completezi cu datele firmei tale contractul acesta de sponsorizare şi să ne contactezi pe e-mail cristina@cros.ro sau la telefon 0742 045 694 pentru a-l semna.

Dacă vrei să citeşti mai multe despre Legea Sponsorizării, ai mai jos câteva informaţii:

Extras Cod Fiscal: Capitolul II, Art. 21,  Alineatul (4), Litera (p)

Ne mai poţi ajuta şi cu o idee, un gând bun, cu un feedback

sau cu un like pe facebook. Contactează-ne!

CROS Live

Ce poţi face tu

Copyright © 2009 CROS. Powered by Wordpress

Proiect 1000